Bezoek fort Eben-Emael - Zomer 2018 – Fort Eben-Emael
NL FR EN

Bezoek fort Eben-Emael - Zomer 2018

Zoekt u een verkoelende daguitstap in de weekenden van de zomermaanden? Zoek niet verder, breng het fort van Eben-Emael een bezoek!

Rondleidingen zonder reservatie

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseren wij elke zaterdag en zondag een rondleiding om 13u30 (stipt). Toegang tot het fort reeds vanaf 13u.

Een rondleiding duurt ca. 2u30. Reserveren is niet nodig. Cafetaria gesloten.

Sfeer van 1940 opsnuiven op 21 juli

Kom op zaterdag 21 juli de sfeer van 1940 opsnuiven in het fort! Doorlopend rondleidingen van 10u tot 16u (vertrek laatste rondleiding). Op 21 juli is de cafetaria geopend.

Wie weet komt u in de kazerne wel oog in oog te staan met Belgische soldaten... een unieke manier om de geschiedenis van het fort te ontdekken.

Een rondleiding duurt ca. 2u. Reserveren is niet nodig. Het bezoek aan het museum en de kazerne is op eigen tempo, dit maakt u zo lang of zo kort u zelf wenst.

Verlengde openingsuren 25 en 26 augustus

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus is het fort ruimer geopend, doorlopend van 10u tot 16u (vertrek laatste rondleiding). Tijdens dit weekend is de cafetaria geopend.

Een rondleiding duurt ca. 2u. Reserveren is niet nodig. Het bezoek aan het museum en de kazerne is op eigen tempo, dit maakt u zo lang of zo kort u zelf wenst.


Openingstijden
Groepen

Nagenoeg dagelijks, mits voorafgaande reservering. Meer informatie over groepsbezoeken.


Individuele bezoekers

Deze rondleidingen zijn bedoeld voor individuele bezoekers. Voor deze rondleidingen hoeft u niet te reserveren, u kan gewoon naar het fort komen.

Vandaag: om 13u30 stipt in het Nederlands

Volgende mogelijkheid: morgen, om 13u30 stipt in het Nederlands

Bekijk alle mogelijkheden tot individueel bezoek op de kalender.